Monday, 28 September, 2020

Koduesit e rinj vlerësohen dhe pajisen me certifikata nga CODE.ORG

Përgëzime për nxënësit e klasave të katërta dhe të pesta të cilët arritën me sukses të përfundojnë kursin e dytë për programim në platformën code.org.

DSC_0001 DSC_0004 DSC_0005 DSC_0006 DSC_0008 DSC_0010 DSC_0012 DSC_0015 DSC_0016