Monday, 28 September, 2020

Ndihmojmë fëmijët në nevojë

Nxënësit e klasave të treta  në kuadër të projekteve moduale ndihmuan nxënësit e shkollës “Azemi e Salihu” të fshtatit Dabishevc, në komunë të Prishtinës.

Fëmijët mblodhën dhe paketuan dhuratat me shumë dashuri. Ata  gëzuan bashkëmoshatarët e tyre për festat e fundvitit.

IMG_1637[1] IMG_1738[1] IMG_1739[1] IMG_1744[1] IMG_1764[1]