Monday, 28 September, 2020

PËR ARTIN N’ART

“Sa më shumë rritesh aq më shumë rritet dhe forcohet pasioni. Është diçka shpirtërore që gjen qetësinë në art, teatër, film e fotografi”, tha aktorja Vjosa Malokaj, ndërsa piktorja Fjoralba Kryemadhi  lidhi teorinë me praktikën në vizitën e realizuar nga nxënësit  e klasave të teta për artin në  “N’ART”.

IMG_1132 IMG_1155 IMG_1196 IMG_1246