Tuesday, 26 January, 2021

Orari mësimor për 1 dhe 2 shtator 2016

Të nderuar prindër,

Në tabelën e mëposhtme e keni orarin për dy ditët e para të vitit të ri shkollor 2016/17.

Orari_1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vërejtje:

Ditën e parë të shkollës, të gjithë prindërit i sjellin nxënësit në shkollë.