Wednesday, 25 November, 2020

Gara e germëzimit – Spelling Bee

Sot, si çdo vit tjetër, në shkollën tonë u organizua gara e germëzimit (Spelling Bee). Pas ushtrimeve në klasa dhe zgjedhjes së finalistëve, sot nxënësit garuan për vendet e para, dyta dhe të treta brenda grupeve përkatëse. Si çdo herë nxënësit shkëlqyen me pjesëmarrjen e tyre. Ndërkaq, nxënësit e niveleve më të larta, ndihmuan rreth organizimit duke u angazhuar si moderatorë, lexues të fjalëve dhe antarë të jurisë.

Sot gara u realizua me nxënësit e klasave 6-11, ndërkaq të hënën, më 23 maj 2016, gara e germëzimit do të realizohet me nxënësit e klasave 3-5.

Më poshtë mund të gjeni emrat e finalistëve për secilin grup.

 

Prime Time 1:

Vendi i parë – Artin Mekaj

Vendi i dytë –  Klesta Haraqija

Vendi i tretë – Diteu Maloku

 

Prime Time 2:

Vendi i parë –  Eda Agani

Vendi i dytë –  Leon Engelmann

Vendi i tretë –  Iria Loshi

 

Prime Time 3:

Vendi i parë –  Rron Dermaku

Vendi i dytë –  Tringa Desku

Vendi i tretë –  Lir Hoxhaj

 

Prime Time 4:

Vendi i parë –  Diar Rama

Vendi i dytë –  Sara Imeri

Vendi i tretë –  Alpa Hoxha

 

Post Advanced:

Vendi i parë – Vita Kika

Vendi i dytë –  Lum Skenderi

Vendi i tretë –  Jon Demjaha

 

Elementary:

Vendi i parë –  Leona Gashi

Vendi i dytë – Ardit Dobërçani

Vendi i tretë – Drit Arifi

 

Pre-Intermediate:

Vendi i parë –  Barbara Beqiri

Vendi i dytë –  Vita Doçiçi

Vendi i tretë –  Jon Rexhepi

 

Intermediate:

Vendi i parë –  Rilind Novosella

Vendi i dytë –  Dionis Zhdrella

 

Upper-Intermediate:

Vendi i parë – Nita Bashota

Vendi i dytë –  Erion Halimi

Vendi i tretë –  Muhamed Salihu

 

Advanced:

Vendi i parë – Ardit Ymeri

Vendi i dytë – Redon Berani

Vendi i tretë –  Ardora Bilibani

bee1 bee2

 

 

 

 

 

 

 

Sot vazhdoj pjesa e dytë e garës së germëzimit me klasat 3,4 dhe 5 të cilët iu dhuruan shikuesve emocion me përgjigjet e tyre të shkëlqyeshme. Pas një gare mjaft të nxehtë juria arriti t’i përzgjedhë vendet e para, të dyta dhe të treta për klasat përkatëse.

 

Klasa 3

Vendi i parë – Enio Skenderi

Vendi i dytë – Eva Ibrahimaj

Vendi i tretë – Art Gashi

 

Klasa 4

Vendi i parë – Elena Hoxha

Vendi i dytë – Hana Duraku

Vendi i tretë – Elona Mala

 

Klasa 5

Vendi i parë – Dion Zejnullahu

Vendi i dytë – Nita Shala

Vendi i tretë – Blin Shabani

1-kre1 2-kre2