Saturday, 23 January, 2021

Njoftim

Të nderuar prindër,

Ju njoftojmë se të hënën, më 02.05.2016, sipas kalendarit të festave zyrtare të Republikës së Kosovës, nuk do të punohet për nder të Festës së Pashkëve Ortodokse dhe Ditës Ndërkombëtare të Punës.

Me respekt,

Shkolla “Mileniumi i Tretë”