Tuesday, 26 January, 2021

Vizitë në Raiffeisen Bank dhe në sheshin Zahir Pajaziti

Nxënësit e klasave të  katërta sot vizituan bankën Raiffeisen. Në lëndën e edukatës qytetare mësuan për paranë dhe bankat andaj u njohtuan më gjerësisht nga stafi i bankës.

Falenderojmë prindin e klasës IV-2, znj. Agata Jashari, për realizimin e vizitës.

Për nder të Ditës së Tokës dhe Ditës Botërore të Librit fëmijët u argëtuan me disa aktivitete në sheshin “ Zahir Pajaziti”.

0.1 1 (1) 1 (4) 1 (7) 1 (8) 1 (9) 1 (10) 1 (11) 1 2 (2) 2 (3)