Friday, 25 September, 2020

1 Qershori – Dita e Shkollës “Mileniumi i Tretë” dhe Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve.

Për nder të kësaj dite Shkolla organizon Kuizin tradicional të Diturisë për nxënësit e klasave 6-8, të përcjellë me disa performanca muzikore të nxënësve.

Njëherit ju informojmë se të hënën nuk do të mbahen takimet në Zoom për nder të kësaj feste.

Drejtoria e Shkollës ua uron Ditën e Shkollës të gjithë nxënësve dhe stafit të shkollës me dëshirat për shëndet të plotë e suksese në të ardhmen!