Friday, 4 December, 2020

Kalendari i sfidave

Të dashur bashkëmoshatarë,

Mënyra se si ka ndryshuar rrjedha e ditëve tona, na shtyri të mendojmë për dicka që mund të jetë e dobishme dhe kreative.

Sot, kur të gjithë jemi larg shokëve e shoqeve, larg mësuesve e shkollës, menduam të ndajmë disa përvoja e ide kreative me njëri-tjetrin, që ditët tona në karantinë  të kenë një emërues të përbashkët – efektivitetin dhe kënaqësinë.

Ne jemi munduar të listojmë një grup sfidash për ju (sfidat janë për këdo, e veçanërisht për bashkëmoshatarët) e me to urojmë t’i shtoni ngjyrë ditëve tuaja.

Ditë e re – sfidë e re, kjo është ideja e përgjithshme, mirëpo janë disa sfida që duhet t’iu përkushtohemi çdo ditë, si p.sh. ditari i karantinës.

Ne do të ishim shumë të lumtur nëse ju shkëmbeni përvojat me ne dhe besojmë që ju do të ndjeheni shumë krenarë me veten kurdo që i përfundoni të gjitha sfidat me sukses.

Ti mund të bësh fotografi duke realizuar aktivitetet dhe kështu do të krijosh një kujtim të bukur nga koha e pandemisë dhe një storie suksesi personal.

Për fund: Mos ndalo kur je i/e lodhur, ndalo kur t’i kesh përfunduar!

Sinqerisht,

Shokët e shoqet e klasës së pestë.