Sunday, 17 January, 2021

Talentet e këngës

Në kurorëzimin e javës së projekteve talentet e këngës na kënaqën me zërin e tyre melodioz. Janë këto Anjeza Sylejmani, Hana Arenliu dhe Klesta Haraqia, të cilat i dhanë ngjyrimin festiv programit të sotëm.

Le t’i dëgjojmë!!!