Tuesday, 22 September, 2020

Të gjithë besimtarëve të krishterë ua urojmë Festën e Pashkëve!

Të gjithë besimtarëve të krishterë ua urojmë Festën e Pashkëve!

Ju priftë shëndeti e mbarësia!

Njëherit njoftojmë të gjithë nxënësit dhe prindërit e Shkollës se të hënën, më 13 prill, nuk do të mbahen orët mësimore në Zoom meqë është ditë pushimi në kalendarin shkollor.

Megjithatë, mësimet do t’i gjeni në uebfaqen e Shkollës.

 

urimi_final