Friday, 22 January, 2021

Lajmërim

Të nderuar prindër dhe nxënës të shkollës “Mileniumi i Tretë”

Ju informojmë se të hënën më 17 shkurt 2020, nuk do të punohet për nder të Ditës së Pavarësisë së Kosovës.

Po ashtu ju njoftojmë se, për nder të kësaj Feste, të premten, më 14 shkurt 2020, nxënësit e klasave 6-12 e përfundojnë mësimin në ora 14:00.

Drejtoria e Shkollës ju uron këtë festë!