Wednesday, 15 July, 2020

Klevis Imeri zë Vendin e Parë në Garat Republikane të Kosovës në lëndën e fizikës

Nxënësi i shkollës sonë, Klevis Imeri, na bëri krenarë të gjithëve. Ai zuri vendin e parë në Garat Republikane të Kosovës për fizikë.
Përveç triumfit personal, ai vulosi në mendjet tona fjalinë “Me punë arrihet çdo gjë”.

Klevis, faleminderit që i dhe “flakë” mendjes sate për të filluar historinë e suksesit në jetën tënde dhe neve na dhe një pikë reference, sa herë që duam të flasim për suksesin e arritur me mund e punë.

Në shenjë mirënjohjeje shkolla jonë “Mileniumi i Tretë” i dhuron Klevisit një laptop për shembullin e mirë dhe me shpresë që në të do të lë gjurmët e një të ardhmeje të ndritur.