Friday, 14 August, 2020

Vazhdojnë aktivitetet kreative në klasën “Ariu Panda”

Babadimri, pema e Vitit të Ri dhe njeriu prej bore

Prindi i klasës I- 2 znj. Flaka Kupina – Begolli punoi aktivitete të shumta kreative me nxënësit e klasës. Ajo solli frymë festive në klasën „Ariu Panda“ duke angazhuar të gjithë nxënësit rreth aktiviteteve.
Klasa „Ariu Panda“ falënderon përzemërisht për angazhimin dhe kohën që ndau me ne znj.Flaka Kupina – Begolli.