Tuesday, 26 January, 2021

Nxënësit e shkollës sonë aktivë edhe në sport

Gjatë këtij gjysmëvjetori nxënësit e shkollës “Mileniumi i Tretë” ishin aktivë edhe aktivitetet sportive te organizuara jashtë shkollës.

Ekipi i basketbollit mori pjesë në turneun e organizuar nga Prishtina High School.

Ekipi i futbollit ishte pjesëmarrës në turneun e organizuar nga kolegji “Universum” per nder të Festës së Flamurit dhe në turneun e organizuar nga shkolla “Britanica”. Këto lojëra u zhvilluan gjatë fundjavave dhe pjesëmarrës ishin edhe shkollat: “Mehmet Akif College”, “Don Bosko” si dhe vet shkolla “Britanika”. Lojërat e këtij turneu do të vazhdojnë edhe gjatë gjysmëvjetorit të dytë.

S1 S2