Saturday, 23 January, 2021

Dhuratat për nxënësit me nevoja të veçanta

Në kuadër të aktiviteteve të dhjetorit, dje u bë shpërndarja e dhuratave dhe mjeteve didaktike nxënësve me nevoja të veçanta në shkollën “Kongresi i Manastirit”, Gllamnik, Podujevë, nga nxënësit e Mileniumit të Tretë.

Fëmijët u entuziazmuan nga dhuratat që morën dhe gjithashtu nga prezenca e babadimrit që e bëri edhe më tërheqës rastin.

Falënderime dhe mikpritje kishim edhe nga menaxhmenti i shkollës, mësimdhënësit dhe prindërit e këtyre fëmijëve.

988869_676409425812346_4200676414067579328_n 1003065_676409482479007_5959031898135121928_n 10382975_676409315812357_7448924006790384873_n