Thursday, 21 January, 2021

Duke ndodhur: Me Shkollën “Mileniumi i Tretë”, Kosova Makers League do të ketë më shumë konkurrencë

Nxënësitë e ciklit 1-5 dhe 6-9 janë duke bërë gara brenda Shkollës për të përfaqësuar Shkollën në nivel shteti. Përgëzime për të gjithë nxënësitë për punën, kreativitetin dhe përkushtimin që janë duke treguar.

Suksese për të gjithë!