Friday, 22 January, 2021

Dite Behluli, nxënës i shkollës “Mileniumi i Tretë”, përfaqëson vendin tonë në garat ndërkombëtare të gjimnastikës në Maribor

Dite Behluli, nxënës i shkollës “Mileniumi i Tretë”, së bashku me 12 gjimnastë nga Kosova përfaqësuan vendin tonë në garat ndërkombëtare të gjimnastikës në Maribor të Sllovenisë. Përjetimet e Diteut në këtë garë ishin mbresëlënëse. Perveç që takoi dhe u shoqërua me gjimnastë nga vende të ndryshme të botës, Diteu ishte gjimnasti me rezultatet më të mira nga përfaqësuesja e Kosovës.

I urojmë Diteut edhe shumë përjetime të këndshme si ky dhe shpresojmë të inspirojë sa më shumë shokë e shoqe ta kenë sportin pjesë të pandashme të jetës së tyre.