Monday, 25 May, 2020

Jeta në fermë

Në kuadër të temave javore realizuam aktivitetin e rradhës me tematikë mbi jetën e kafshëve në fermë.
Aktiviteti zgjoi kurreshtje dhe interes të madh tek parafillorët.