Sunday, 17 January, 2021

Monthly Archives: December 2020

Gati për garën e robotikës

Nxënësit e shkollës “Mileniumi i Tretë” janë duke i zhvilluar punimet përfundimtare të sfidës së parë për garën robotike “Kosovo Makers League”. Kosovo Makers League ka filluar edicionin e tretë të Garës së Robotikës, e cila paraqet garën më të madhe të këtij lloji në Kosovë, e dizajnuar për shkollat fillore përfshirë nxënësit e ciklit të klasave (1-5) dhe (6-9). ... Read More »