Wednesday, 25 November, 2020

Daily Archives: October 21, 2020

Nxënësit aktiv në punime dore

    Duke qepur, zhvillojmë aftësi të shkëlqyera motorike, rrisim besimin në aftësi, mësojmë se si të jemi të durueshëm, përdorim imagjinatën dhe kreativitetin Nxënësit tanë në klasë dhe nga shtëpia, kanë dizajnuar, qepur dhe prezantuar produktet e tyre të mrekullueshme. Read More »