Monday, 28 September, 2020

Daily Archives: September 2, 2020

Stafi i shkollës “Mileniumi i Tretë” kryejnë testimet për COVID-19

Sot në shkollën “Mileniumi i Tretë” janë kryer testimet e tërë stafit si atij udhëheqës, mësimor ashtu edhe tekniko-administrativ. Testimi vullnetar është organizuar në prag të fillimit të procesit mësimor i cili në bazë të planifikimeve dhe skenarëve të shkollës përfshin edhe ardhjen e nxënësve në shkollë. Ky testim, bashkë me të gjitha aktivitetet tjera të organizuara si masë parandaluese ... Read More »