Friday, 25 September, 2020

Daily Archives: June 5, 2020

Shkolla “Mileniumi i Tretë” mirëpret e lumtur nxënësit e vet

6

Në prag të tremujorit të mësimdhënies online, larg bankave të shkollës, shoqërisë e mësimdhënësve nxënësit e klasave të nënta të hënën, më 8 qershor do të fillojnë përgatitjet për testin e arritshmërisë nën masat kundër COVID – 19. Sot, në të gjitha ambientet e shkollës u bënë përgatitjet për parandalim dhe mbrojtje nga Coronavirusi. Stafi teknik morën udhëzime të detajuara ... Read More »