Thursday, 21 January, 2021

Monthly Archives: June 2020

Konkurs

Në bazë të nenit 2.18 të Statutit të Shkollës  “Mileniumi i Tretë”, drejtoresha e Shkollës shpall KONKURS për plotësimin e 3 vendeve të lira të punës Një koordinator/e për e-mësim me orar të plotë të punës. Një menaxher/e për marrëdhënie me publikun dhe për organizimin e ngjarjeve me orar të plotë të punës. Një arsimtar/e për TIK – Informatikë me ... Read More »

Mësimi përgatitor për Testin e Arritshmërisë

2.

Nga dje ka filluar mësimi përgatitor për testin e arritshmërisë. Shkolla “Mileniumi i Tretë” ka hapur dyert për nxënësit e klasave të nënta duke respektuar të gjitha masat mbrojtëse të rekomanduara nga IKSHP dhe Ministria e Shëndetësisë për mbrojtje nga virusi Covid-19. Në hyrje të shkollës gjithë stafit dhe nxënësve u matet temperatura, dezinfektojnë këpucët dhe duart. Në klasa ka ... Read More »

Shkolla “Mileniumi i Tretë” mirëpret e lumtur nxënësit e vet

6

Në prag të tremujorit të mësimdhënies online, larg bankave të shkollës, shoqërisë e mësimdhënësve nxënësit e klasave të nënta të hënën, më 8 qershor do të fillojnë përgatitjet për testin e arritshmërisë nën masat kundër COVID – 19. Sot, në të gjitha ambientet e shkollës u bënë përgatitjet për parandalim dhe mbrojtje nga Coronavirusi. Stafi teknik morën udhëzime të detajuara ... Read More »

Kuizi i Diturisë 2020

viber_image_2020-06-01_15-13-15

Në shënjim të 1 Qershorit, Ditës së Shkollës e që përkon me Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve, u realizua Kuizi i Diturisë me anë të platformës Kahoot, me nxënësit e klasave 6, 7 dhe 8. Entuziazmin ia shtuan kuizit edhe performancat instrumentale të nxënësve të klasave 4 dhe 5. Me thënien “Imagine With All Your Mind, Believe With All Your Heart, ... Read More »