Thursday, 28 January, 2021

Daily Archives: May 21, 2020

YJET E MILENIUMIT FESTUAN FESTËN E ABETARES

2

Sot, ishte një ditë e veçantë për yjet e shkollës sonë “Mileniumi i Tretë”. Për të treguar rëndësinë e përfundimit të shkronjave dhe fillimit të një rrugëtimi të ri, yjet tanë festuan Festën e Abetares. Janë këta yjet të cilët me përkushtim dhe durim të madh, i mësuan të gjithë tingujt, lidhën fjalët, fjalitë, duke e shndërruar udhën e shkronjave ... Read More »