Thursday, 28 January, 2021

Daily Archives: May 20, 2020

GJUHA SHQIPE- LEXIMI DHE SHKRIMI

Slide3

Java e Gjuhës Shqipe në shkollën “Mileniumi i Tretë” u shënua me shumë përkushtim nga nxënësit e klasave 6-9 pavarësisht distancës. Me motivin e një pune njëjavore dhe të organizuar në grupe, si: krijuesit, interpretuesit, gjuhëtarët, aktorët dhe gazetarët e rinj, nxënësit prekën thellë tema të ndryshme në fushën e gjuhës dhe letërsisë deri tek ato gazetareske. Gjatë kësaj jave ... Read More »