Thursday, 28 January, 2021

Daily Archives: May 11, 2020

Kalendari i sfidave

Posteri

Të dashur bashkëmoshatarë, Mënyra se si ka ndryshuar rrjedha e ditëve tona, na shtyri të mendojmë për dicka që mund të jetë e dobishme dhe kreative. Sot, kur të gjithë jemi larg shokëve e shoqeve, larg mësuesve e shkollës, menduam të ndajmë disa përvoja e ide kreative me njëri-tjetrin, që ditët tona në karantinë  të kenë një emërues të përbashkët ... Read More »