Thursday, 28 January, 2021

Daily Archives: May 8, 2020

Këngëtarja Albina Kelmendi këndoi për nxënësit e klasës I-1

a2

Për dallim nga takimet e zakonshme, të enjten, në Zoom takimin tonë e pranishme ishte edhe këngëtarja Albina Kelmendi. Ajo me zërin e saj të ëmbël i argëtoi fëmijët, përmes këngëve të zgjedhura nga ajo dhe arriti që të sjellë kënaqësi te secili. Krahas këndimit, Albina u përgjigj edhe në pyetjet e nxënësve lidhur me karrierën e saj si këngëtare. ... Read More »