Saturday, 23 January, 2021

Monthly Archives: May 2020

1 Qershori – Dita e Shkollës “Mileniumi i Tretë” dhe Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve.

Njoftim

Për nder të kësaj dite Shkolla organizon Kuizin tradicional të Diturisë për nxënësit e klasave 6-8, të përcjellë me disa performanca muzikore të nxënësve. Njëherit ju informojmë se të hënën nuk do të mbahen takimet në Zoom për nder të kësaj feste. Drejtoria e Shkollës ua uron Ditën e Shkollës të gjithë nxënësve dhe stafit të shkollës me dëshirat për ... Read More »

YJET E MILENIUMIT FESTUAN FESTËN E ABETARES

2

Sot, ishte një ditë e veçantë për yjet e shkollës sonë “Mileniumi i Tretë”. Për të treguar rëndësinë e përfundimit të shkronjave dhe fillimit të një rrugëtimi të ri, yjet tanë festuan Festën e Abetares. Janë këta yjet të cilët me përkushtim dhe durim të madh, i mësuan të gjithë tingujt, lidhën fjalët, fjalitë, duke e shndërruar udhën e shkronjave ... Read More »

GJUHA SHQIPE- LEXIMI DHE SHKRIMI

Slide3

Java e Gjuhës Shqipe në shkollën “Mileniumi i Tretë” u shënua me shumë përkushtim nga nxënësit e klasave 6-9 pavarësisht distancës. Me motivin e një pune njëjavore dhe të organizuar në grupe, si: krijuesit, interpretuesit, gjuhëtarët, aktorët dhe gazetarët e rinj, nxënësit prekën thellë tema të ndryshme në fushën e gjuhës dhe letërsisë deri tek ato gazetareske. Gjatë kësaj jave ... Read More »

Kalendari i sfidave

Posteri

Të dashur bashkëmoshatarë, Mënyra se si ka ndryshuar rrjedha e ditëve tona, na shtyri të mendojmë për dicka që mund të jetë e dobishme dhe kreative. Sot, kur të gjithë jemi larg shokëve e shoqeve, larg mësuesve e shkollës, menduam të ndajmë disa përvoja e ide kreative me njëri-tjetrin, që ditët tona në karantinë  të kenë një emërues të përbashkët ... Read More »

Këngëtarja Albina Kelmendi këndoi për nxënësit e klasës I-1

a2

Për dallim nga takimet e zakonshme, të enjten, në Zoom takimin tonë e pranishme ishte edhe këngëtarja Albina Kelmendi. Ajo me zërin e saj të ëmbël i argëtoi fëmijët, përmes këngëve të zgjedhura nga ajo dhe arriti që të sjellë kënaqësi te secili. Krahas këndimit, Albina u përgjigj edhe në pyetjet e nxënësve lidhur me karrierën e saj si këngëtare. ... Read More »