Monday, 1 June, 2020

Daily Archives: March 23, 2020

Çdo ditë e re, një zhvillim i ri!

viber_image_2020-03-23_21-06-45

Sot, me qëllim të avancimit të mësimdhënies online akoma më shumë javëve vijuese u realizuan dy trajnime për mësimdhënësit e shkollës përmes platformës Zoom, nga mësimdhënësi i Informatikës, Valmir Sadiku. Trajnimi i parë iu dedikua përdorimit të veglave në Google Classroom, ndërsa i dyti realizimit të mësimdhënies dhe takimeve në kohë reale në Zoom. Po ashtu në kohë reale u ... Read More »