Monday, 1 June, 2020

Daily Archives: March 11, 2020

Njoftim

Prindër dhe nxënës të nderuar, bazuar në informatën e publikuar në medie sonte, Qeveria e Kosovës ka marrë vendim të ndërprejë procesin mësimor në vend deri më datë 27 mars në kuadër të masave për parandalimin e koronavirusit (COVID – 19). Prandaj, ju njoftojmë se që nga nesër ndërpritet mësimi i rregullt edhe në shkollën tonë. Për të gjithë hapat ... Read More »

Përvoja e nxënëses, Lyra Begolli, në Berlin me projektin PASCH

unnamedzhker5zy.jpg

Në vazhdën e aktiviteteve të projektit PASCH (shkollat partnere të së ardhmes) nxënësja, Lyra Begolli, fitoi bursë dyjavore për të marrë pjesë në një Workshop në Berlin. Më posht mund ta lexoni përvojën e saj në këtë projekt. “Unë isha fituese e një burse dyjavore (12 -25 janar) për të marrë  pjesë në një projekt të quajtur “WER BIST DU? ... Read More »