Monday, 1 June, 2020

Daily Archives: March 5, 2020

5 medalje në disiplinat Alpike

dsc_0010.jpg

Në Garën Ndërkombëtare të FIS, të mbajtur në Mavrovë të Maqedonisë Veriore, shtete pjesëmarrëse ishin: Kosova, Maqedonia e Veriut, Greqia, Serbia, Bullgaria dhe Ukraina. Pjesë e reprezentacionit te Kosovës ishin edhe 3 nxënës të shkollës “Mileniumi i Tretë”: Elena Hoxha, Era Deva dhe Dren Spahiu. Ata garuan në disiplinat Slalom dhe Slalom i madh. Gara e Slalomit Grupmoshat U14F Elena ... Read More »

Ligjëratë për zemrën

img_5788.jpg

Klasën tonë I- 2 në shkollën “Mileniumi i Tretë” e vizitoi mjeku i zemrës, kardiokirurgu Arbër Kutllovci. Z. Kutllovci ligjëroi në klasë temën: “Si të kujdesemi për zemrën”. Nxënësit ishin kureshtar të bënin pyetje nga më të ndryshmet rreth temës dhe z.Kutllovci pa hezitim u përgjigjej atyre. Ndër të tjera, mjeku i zemrës, këshilloi nxënësit që të ushqehen shëndetshëm dhe ... Read More »