Sunday, 12 July, 2020

Daily Archives: February 26, 2020

Trupi im

img_6291.jpg

Trupi i njeriut është një mister për mendjen e fëmijës, këtë më së miri ua thjeshtuam përmes anatomisë së trupit të tyre. Kjo i inkurajon fëmijët që të trajtojnë mirë trupin e tyre, të ushqehen shëndetshëm, të pijnë mjaftueshëm ujë, ti shmangen ushqimeve jo të shëndetshme dhe të merren me aktivitete fizike dhe sport. Fëmijët parafillor ishin kurreshtarë të dinin ... Read More »