Friday, 14 August, 2020

Daily Archives: December 5, 2019

VIZITË NË AEROPORTIN NDËRKOMBËTAR TË PRISHTINËS “ ADEM JASHARI”

3.jpg

Patëm kënaqësinë që me më të dashurit, nxënësit tanë, të vizitojmë Aeroportin e Prishtinës. Me shumë emocion e filluam dhe mbaruam vizitën ku mësuam shumëçka lidhur me punën që bëhet aty. Interesimi i fëmijëvë ishte për t`u admiruar duke kërkuar që të qëndrojmë më gjatë dhe të kthehemi sërish në të ardhmen. Ne së bashku kaluam një ditë madhështore duke ... Read More »