Saturday, 22 February, 2020

Daily Archives: December 2, 2019

LIGJËRATË  PËR  SHËNIMIN  E  “ 1 DHJETORIT- DITËS  BOTËRORE  KUNDËR HIV-AIDS ”

img_1346.jpg

Në shkollën “ Mileniumi i Tretë” u mbajt një ligjëratë për të shënuar “ 1 Dhjetorin – Ditën Botërore të Sensibilizimit kundër HIV/AIDS “ nga dr. Alban Gjonbalaj për të demonstruar solidaritetin ndërkombëtar në përballimin e kësaj sëmundjeje. Nxënësit e klasave 11-ta dhe 12-ta, patën mundësi të informohen lidhur me situatën e kësaj sëmundjeje që është relevante kudo në botë. ... Read More »