Saturday, 23 January, 2021

Monthly Archives: November 2019

Njoftim

Njoftim

Njoftohen të gjithë nxënësit dhe prindërit e Shkollës “Mileniumi i Tretë” se për shkak të situatës së krijuar në Shqipëri, anulohen të gjitha aktivitetet e planifikuara për Festën e Flamurit! Read More »

NDIKIMI I TEKSTEVE LETRARE NË TË MENDUARIT KRITIK TË NXËNËSVE

img_3790.jpg

“Ndikimi i teksteve letrare në të menduarit kritik të nxënësve “ ishte tema hulumtuese e cila u prezantua para Departamentit të Shkencave Humane nga mësimdhënësja e gjuhës shqipe zonja Shpresa Rama. Tema kishte si qëllim që të theksonte rolin e teksteve letrare me theks të veçantë përrallave në nxitjen e mendimit kritik tek nxënësit. Duke prezantuar kronologjinë e hulumtimit, metodologjinë ... Read More »

NDËRMJETËSIMI MES BASHKËMOSHATARËVE

dsc_0005-3-1.jpg

“Ndërmjetësimi mes bashkëmoshatarëve” ishte tema rreth së cilës një grup i nxënësve tanë këtë javë u trajnuan në kuadër të Mësimit të Bazuar në Projekte. Për katër ditë me radhë ata ndoqën programin e trajnimit, i cili, siç u shprehën nxënësit në përmbyllje të tij, qe mjaft interesant e me interes. Për këtë periudhë u diskutua rreth kuptimësisë së fjalës ... Read More »

VLERA E BAMIRËSISË, VLERË UNIVERSALE

viber_image_2019-11-08_.jpg

Empatia, një derë e hapur për mirëdashjen e dhembshurinë, një ndjenjë e çiltërsisë dhe e përgjegjësisë qytetare, u prek e u zhvillua edhe një herë në shkollën tonë përmes një aksioni humanitar. Duke tejkaluar pritshmërinë tonë, nxënësit e shkollës kontribuuan jashtëzakonisht shumë, krejtësisht në mënyrë vullnetare rreth këtij aksioni, finalizimi i të cilit u bë sot, me dërgimin e pakove ... Read More »