Monday, 25 May, 2020

Daily Archives: October 7, 2019

Matja e hapave përmes Microbitit

0-02-05-d4889e27444aa318c84e3a0348808bf6e71d794c24992a56c9c11eecba878042_28989577

MicroStep ishte aplikacioni të cilin nxënësit e klasave të katarta e programuan dhe e testuan përmes Microbitit. Qëllimi i këtij projekti është matja e hapave gjatë ecjes apo vrapimit duke e shndërruar Microbitin si një matës të hapave.   Read More »