Wednesday, 15 July, 2020

Daily Archives: September 13, 2019

Aktivitete në natyrë

IMG_7830

Aktivitetet më të pëlqyera nga fëmijët parafillor janë ato gjatë qëndrimit në natyrë. Lojërat nga më të ndryshmet ju ndihmojnë që të shohim botën nga një këndvështrim tjetër dhe gjithashtu nxisin imagjinatën dhe kreativitetin. Read More »