Wednesday, 2 December, 2020

Daily Archives: June 27, 2019

MIRËNJOHJE PËR THEMELUESIN DHE KONTRIBUESIT E SHKOLLËS

IMG_8590

Në 15 vjetorin e themelimit të Shkollës Jopublike “Mileniumi i Tretë” Sot, për nder të 15- vjetorit të themelimit të Shkollës Jopublike “Mileniumi i Tretë”, Këshilli i Klasave organizoi një koktej jo vetëm për të shënuar këtë ditë, por edhe për të nderuar punën e secilit prej kontribuuesve këtu e 15 vjet më parë, nga themeluesi, drejtuesja e shkollës, mësimdhënësit ... Read More »