Wednesday, 2 December, 2020

Daily Archives: June 21, 2019

ARRITJA E KOMPETENCAVE PЁRMES VIZITAVE

IMG-27281e4dbf3680f7153ee65444789f66-V

Kulla e Zahir Pajazitit dhe Liqeni  i Batllavës ishin pikat e radhës të vizitës sonë. Nxënësit e klasave të teta realizuan atë çfarë kishin planifikuar mësimdhënëset e tyre në ndërlidhje të  lëndëve: Biologji dhe Histori për të arritur kështu rezultatet e të nxënit  për kompetenca të shkallës e të fushës kurrikulare. Me këtë rast nxënësit panë nga afër kullën e ... Read More »

World Refugee Day

3

Nxënësit e klasave te V-ta të shkollës “Mileniumi i Trete” sot vizituan UNHCR – në Prishtine për të shënuar Ditën Botërore të Refugjateve! Shefi i misionit z. Erol Arduç shpjegoi për nxënësit misionin që ka organizata botërore UNHCR. Nxënësit patën rastin që të parashtronin pyetje të ndryshme për z.Arduç i cili në asnjë moment nuk hezitoi që të përgjigjej. UNHCR ... Read More »