Wednesday, 2 December, 2020

Daily Archives: June 14, 2019

“MicroWe” aplikacion për dërgimin e “Emoji”

4

Ishte ideja e Eldarit dhe Darisit që ta zhvillojnë aplikacionin MicroWe i cili mundëson dërgimin e “emoji” përmes radio valëve nga një microbit në microbitn tjetër.  Aplikacioni është zhvilluar në platformën mircrobit.org dhe i njëjti është testuar në Microbit.  Aplikacioni mundëson dërgimin e dhjetë emoji të ndryshëm varësisht prej veprimeve të cilat bëhen me microbit. Përgëzime për nxënësit Eldar dhe ... Read More »

Realizimi i “Beep Testit” përmes Microbitit

12

MicroRun ishte aplikacioni të cilin nxënësit e klubit M3 Coders e programuan dhe e testuan përmes Microbitit. Qëllimi i këtij projekti është realizimi i “Beep Testit” përmes microbitit dhe testimi i tij në praktikë. Kësaj radhe më i lehtë ishte programimi aplikacionit se sa testimi i tij Read More »