Wednesday, 2 December, 2020

Daily Archives: June 11, 2019

Programi i parafillorëve na solli emocion të gjithëve!

1

E gjitha ishte realizuar nga vetë fëmijët e grupit parafillor në mbështetje te edukatoreve, dhe na shpalosën se sa shumë kishin mësuar. Një ndërlidhje mes fushave; nga arti në shkencë, matematikë e komunikim. Ishte kënaqësi e papërshkruar ta shohësh lirshmërinë e tyre në skenë dhe origjinalitetin. Urojmë që të gjitha këto kujtime, vlera e mësime të qëndrojnë me ta edhe ... Read More »