Friday, 25 September, 2020

Daily Archives: May 29, 2019

Njoftim

Njoftim

Të nderuar Prindër e të dashur Nxënës,   Ju informojmë që nuk do të mbahet mësim të hënën, më 3 qershor për nder të Ditës së Shkollës, dhe po ashtu të martën, më 4 qershor për nder të Fitër Bajramit.   Ju urojmë të gjithëve kremtim të këndshëm pranë familjeve të juaja!   Drejtoria e shkollës Read More »