Sunday, 25 October, 2020

Daily Archives: February 14, 2019

KONCEPTE GJUHËSORE E LETRARE PËRMES FOTOGRAFIVE

3

Ora e Gjuhës shqipe me nxënësit e klasave VIII sot u zhvillua më ndryshe. Nxënësit shpërfaqën kreativitetin e tyre duke e lidhur me dijen rreth koncepteve gjuhësore e letrare, pasi këto të fundit u paraqitën përmes fotografive. Të ndarë në dyshe, ata u përcaktuan për konceptet, hulumtuan në internet për fotografitë dhe më pas i punuan  në projekte në Power ... Read More »

11 DHJETORI

viona

ORA E GJUHËS SHQIPE IMAGJINATË E DREJTUAR SHKRUAN: VIONA REÇICA IX 11 DHJETORI Mjegull. Askush s’pipëtin. Kot përpiqem të shoh dritaret, qenkan mbuluar me një perde të zezë.  Provoj të çohem, por këmbët s’më lëvizin dot. As duart nuk po i ndiej më. Qëkur ti shkove, shumica e netëve më shkojnë kështu.  Nuk  ndiej asgjë, as trupin, as lumturinë, as mërzinë… ... Read More »