Wednesday, 28 October, 2020

Daily Archives: February 7, 2019

Happening now – Vrapuesi i mirënjohur i Maratonës, Nick Butter

2

Happening now – Vrapuesi i mirënjohur i Maratonës, Nick Butter, po mban fjalim motivues për nxënësit e Shkollës sonë me rastin e realizimit të Maratonës në Kosovë, në shtetin e 113, nga gjithsej 196 në misionin e tij! Falenderojmë nënën e Rigës dhe Dunës, znj. Ermira Gjevori Hatipi,  nga Komiteti për Organizimin e Ngjarjeve dhe Komiteti për Siguri dhe Shëndet, ... Read More »