Sunday, 25 October, 2020

Daily Archives: February 6, 2019

Dita Ndërkombëtare për Sigurinë në Internet

4

Në Ditën Ndërkombëtare për Sigurinë në Internet, në Shkollën tonë u mbajtën ligjërata me temën Digital footprints dhe Kontrollimi i Cyber Bulling nga instruktorë të ftuar nga Shkolla Digjitale dhe Agjensioni “Hallakate”. Falenderojmë Shkollën Digjitale dhe Agjensionin “Hallakate” për mbajtjen e këtyre ligjëratave dhe Komitetin për Organizimin e Ngjarjeve nga radhët e Këshillit të Prindërve të Shkollës për ndihmën në ... Read More »