Friday, 22 January, 2021

Monthly Archives: January 2019

“EKSKURSIONET, GJUETI PËR THESARE”, TEMA E RADHËS NË DPSHH

sh2

“Gjueti për thesare” u citua të kenë thënë Fabroni, Galeti dhe Savareli për ekskursionet dhe rëndësinë e tyre. Me këtë fjali nisi prezantimin e saj sot znj. Zymryte Avdiu, profesoreshë e Gjeografisë lidhur me ekskursionet, rolin dhe rëndësinë e tyre. Ajo foli veçanërisht për rëndësinë e ekskursioneve kur organizohen më nxënës, pasi përmes tyre ndikohet në edukimi, zhvillohen pikëpamjet shkencore ... Read More »

TAKIMI I RADHËS NË DEPARTAMENTIN E SHKENCAVE

20190121_122651

“Mësimi i Bazuar në Projekte” ishte tema për të cilën zonja Merita Berisha foli para anëtarëve të Departamentit të Shkencave Matematike-Natyrore. Ajo shpalosi disa nga pikat e forta të kësaj metode pune, e cila zhvillohet në shkollën “Mileniumi i Tretë”, përmes së cilës nxënësit përfitojnë shumë dhe arrijnë lehtë rezultatet e të nxënit e kompetencat e paracaktuara. Gjithashtu zonja Berisha ... Read More »