Friday, 14 August, 2020

Daily Archives: November 27, 2018

PËR NDER TË FLAMURIT, SHUMË EMOCION E GËZIM

5

Festa e Flamurit, kjo ditë historike, sot u shënua në shkollën tonë me një program artistik me interpretime poezish, këngë, valle, lojë dramatike etj. Me yllësinë e fjalës shqipe shprehëm krenarinë tonë të ligjshme, rreth së cilës na bashkon ndjenja e përbashkët e përkujtimit dhe e nderimit të brezave të tërë para nesh. Mileniumi i Tretë shpreh urime të përzemërta ... Read More »

Njoftim

facebook_m3

Të nderuar prindër, Ju njoftojmë se nesër, më 28 Nëntor 2018, nuk do të mbahet mësim për nder të Festës së Flamurit! Drejtoria e Shkollës ju uron festën! Me respekt, Shkolla ‘Mileniumi i Tretë” Read More »