Tuesday, 22 September, 2020

Daily Archives: April 24, 2018

KUJDESI NDAJ MJEDISIT, KUJDES NDAJ VETVETES

t5

Në shenjim të Ditës së Toëkës, sot në shkollën tonë nxënës nga klasat e 6-ta, të 9-ta dhe të 10-ta prezantun projekte me tematikë ndotjen e mjedisit (ajrit, ujit dhe tokës), burimet e ndotjes, pasojat nga ndotjet dhe masat që duhen nderrmarrë kundër ndotjes së mjedisit, ndotjen lokale të mjedisit, ndotjen globale të planetit Tokë dhe për sëmundjet e shkaktuara ... Read More »

DITA E LIBRIT SHËNOHET EDHE NË “MILENIUMIN E TRETË”

x2

23 prilli, Dita Botërore e Librit, shënohet sot edhe në shkollën “Mileniumi i Tretë”. Me këtë rast, Java e Gjuhës Shqipe nisi sot me nxënësit e klasave 6-9, me aktivitete të ndryshme. Ndërkaq, të rinjtë tanë, nxënësit e klasave 10-12 diskutuan për librin dhe për autorë, duke vlerësuar kontributin e madh të tyre për ngritjen e civilizimit e të kulturës ... Read More »