Thursday, 3 December, 2020

Monthly Archives: February 2018

Prezantime e ligjërata të ndryshme në takime të Departamenteve

3

Në kuadër të Zhvillimit Profesional me Bazë në Shkollë, po mbahen prezantime e ligjërata të ndryshme në takime të Departamenteve, nga kolegët për kolegët. Këtë herë, në Departamentin e gjuhëve të huaja, patëm rastin të dëgjojmë një prezantim të përgatitur nga mësimdhënësja e psikologjisë dhe gjuhës angleze, Nerxhivane Haziri Gjukaj për emocionet, motivimin dhe ndërlidhjen në mes tyre. Read More »

Fjala e rastit për nder të 10 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës

5

E nderuar drejtoreshë e shkollës, znj. Afrore Lila, të nderuar prindër, ju të respektuar mësimdhënës, nxënës të dashur, të gjithë ju të pranishëm, Mirë se keni ardhur në këtë organizim festiv për nder të 10-Vjetorit të shtetësisë së Kosovës! Shkurti i ftohtë i dhjetë viteve më parë neve na pati ardhur aq i ngrohtë, duke vulosur një herë e përgjithmonë ... Read More »

HAPET EKSPOZITA “10 VJET SHTET”

3

Në shenjim të 10-vjetorit të shtetit tonë, nxënësit kanë mbushur muret e shkollës “Mileniumi i Tretë” me punime të ndryshme. Ardhja e festës është ndier gjatë tërë javës, mirëpo sot ekspozita për 10-vjetorin e Pavarësisë u plotësua me të gjitha punimet nga orët e historisë, duke krijuar kështu një pamje të këndshme në të gjitha hapësirat e shkollës. Read More »

Orë letrare për nder të 10 Vjetorit  të Pavarësisë

11

Klasat e pesta mbajtën orë letrare për nder të 10 Vjetorit të Pavarësisë.  Nxënësit shkruan poezi, ese, tregime për shtetin tonë dhe me shumë dashuri ata lexuan para shokëve dhe shoqeve të gjeneratës. Ora letrare u përmbyll më një ekspozitë të punuar nga nxënësit me porosinë: KOMBI ËSHTË I MADH KUR JEP NJERËZ TË MËDHENJ     Read More »

Njoftim

Njoftim

Të nderuar prindër, Ju njoftojmë se të premten, më 16. 02. 2018, për shkak të Festës së organizuar në Shkollë me rastin e Dhjetëvjetorit të Pavarësisë së Kosovës, nxënësit do të kthehen nga Shkolla në shtëpi sipas orarit në vijim:           Shkolla Ju uron të gjithë prindërve dhe nxënësve Festën e Pavarësisë së Kosovës! Me respekt, ... Read More »

Udhëtimi nëpër internet

2

Në kohën të cilën po jetojmë, interneti është bërë pjesë e pandarë e jetës sonë. Përmes internetit mund të udhëtosh në kontinente të ndryshme si për lojëra, argëtim, mësim, miqësi e shumë gjëra të tjera. Jo të gjitha informatat  në internet mund të jenë të sakta apo të sigurta. Për këtë qëllim në klasën tonë ishte, daja i shoqës sonë ... Read More »

ANDI BAJGORA, NË BERLINALE

20180205_120619

Aktori i ri, Andi Bajgora, nxënës i klasës së dhjetë në shkollën jopublike Mileniumi i Tretë,  do të marrë pjesë në Berlinale – Festivalin e Filmit në Berlin, së bashku me një grup aktorësh, me të cilët janë pjesë e filmit Kiem Holijanda, i cili do të shfaqet në kuadër të programit Generation 14plus. Kjo është hera e  dytë që ... Read More »

Konkurs

Në bazë të nenit 2.18 të Statutit të Shkollës  “Mileniumi i Tretë”, drejtoresha e Shkollës shpall  KONKURS për plotësimin e vendit të punës për gjysmëvjetorin e dytë të vitit shkollor 2017/18   Një mësimdhënës/e të lëndës Informatikë me 85% të orarit të punës. Shënim: Kandidatët duhet të kenë së paku 2 vjet përvojë pune në mësimdhënie. Aplikimi: Afati i fundit për aplikim: ... Read More »